Hoeveel soorten werkbladen denkt u dat er zijn? Ze zijn inmiddels niet meer op één hand te tellen. Gaat uw interesse uit naar composiet, keramiek, hout, beton, kunststof of één van de andere soorten? Of hebt u nog helemaal geen idee? Dan bent u op de beste website beland. Hier vindt u een geweldig aanbod aanrechtbladen voor alle keukenstijlen. U leest over bij welke keukenstijl een soort aanrechtblad past, maar ook veel informatie over de vele praktische aspecten. Graag even over doorpraten? Neem contact op.

Alle keukens
Design keuken, werkblad composiet

Werkbladen in alle prijsklassen

Het mooie aan onze collectie werkbladen is, dat we soorten bieden in diverse prijsklassen. We beschikken over werkbladen zoals marmer en natuursteen voor de chique keukens, maar we hebben net zo goed keus uit andere werkbladen. Tegenwoordig is er in kunststof ook ontzettend veel keus. U kunt nagenoeg elke uitstraling verkrijgen in het budgetvriendelijke kunststof. Veel smaak en weinig geld? Kom uw mogelijkheden verkennen.

Soorten aanrechtbladen

Werkbladen voor wining en dining

Voor elk denkbare opstelling kunt u kiezen uit de meest prachtige werkbladen. Werkbladen voor hoekkeukens, werkbladen voor rechte keukens, maar ook werkbladen voor keukens met een kookeiland waar u aan bijpraat met een glas wijn, de maaltijd nuttigt of even uw e-mail checkt. Onze werkbladen zijn in diverse hoogtes te plaatsen. 

Kunststof aanrechtblad

Aanrechtbladen van kwaliteit

Net zo belangrijk als sfeer, is natuurlijk de kwaliteit van werkbladen. Wij kopen onze collectie in bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Onze werkbladen zijn dus altijd van hoogwaardige kwaliteit. De krasvaste soorten krassen niet, de onderhoudsarme aanrechtbladen blijven ook daadwerkelijk mooi. Onze werkbladen garanderen u jarenlang keukenplezier.

Bezoek onze showroom
Terrazzo aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Soorten aanrechtbladen