Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Actiedag bij Avanti Keukens

Kom langs voor een dag vol inspiratie en plezier met gratis stijladvies en handige kooktips. 

NEFF kookdemo

Welke heerlijke gerechten gaat u binnenkort maken met de stoomoven? Kom langs en laat u inspireren op zaterdag 22 juni tijdens de gratis kookdemonstratie van NEFF. De NEFF-kok zal u laten zien hoe u de lekkerste taarten en zelfgebakken broden thuis kunt bereiden met een stoomoven.

Natuurlijk is er ook ruimte om al uw eigen vragen te stellen. De kok en onze medewerkers staan klaar om deze vragen te beantwoorden en om u te voorzien van handige tips en trucs.

NEFF kok bij Avanti Keukens
Moodboard

Maak een afspraak met onze interieurstylist

Sta je op het punt om je huis te vernieuwen of een nieuw huis in te richten? Hoe zorg je ervoor dat je interieur écht bij jou past? En elke kleurencombinaties heb je nodig? Tijd om een interieurstylist in te schakelen.

Een professionele stylist kan je adviseren over kleur- en materiaalgebruik, maar ook over de indeling van een ruimte. 

Op 22 juni is onze styliste Ilse van Veldhuizen aanwezig te zijn van 10:00 tot 15:00 uur. Kies voor een interieur dat echt bij jouw stijl past. 

Geen aanmelding, kom gewoon langs!

Voor deze dag vol inspiratie is geen aanmelding vereist, voel u vrij om tussen 10:00 en 16:00 uur binnen te lopen.

Wilt u ook persoonlijk advies van een van onze adviseurs? Dan raden we aan om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo bent u verzekerd dat al uw keukenvragen beantwoord kunnen worden.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de showroom van Avanti Keukens in Kesteren op zaterdag 22 juni 2024. Tot dan!