Ruim aanbod in keukens

Ons doel is om bij u een perfecte keuken te verwezenlijken. Uitstraling en sfeer zijn daar onderdeel van. Het belangrijkste is echter de functionaliteit van het geheel. Dat is iets waar u dagelijks mee te maken krijgt.

Bij het samenstellen van uw droomkeuken kijken wij niet enkel naar uw keukenruimte en budget, maar ook naar uw gehele interieur en naar uw leefstijl. Als deze onderdelen moeten op elkaar aansluiten om de keuken te ontwerpen die past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom vindt u volop inspiratie in diverse stijlen, kleuren, indelingen en prijsklassen.

Alle keukens
Rechte landelijke keuken met tegeltjesachterwand
Moderne luxe keuken, met greeploze fronten en houten kastenwand
Strakke keuken met eiland, compleet met apparatuur

Doe inspiratie op in onze showroom

Recentelijk heeft Avanti Keukens haar showroom in Kesteren vernieuwd en verder uitgebreid. Hierdoor biedt de showroom nog meer inspiratie aan haar bezoekers. Tientallen keukenopstellingen tonen u keukens in alle stijlen, opstellingen en prijsklassen.

Verder vindt u in onze Material Centre een groot aanbod keuken kleuren, fronten en aanrechtbladen. Ook kunt u zich laten informeren over onze keukenmerken, kunt u zelf de beste hoogte en diepte van uw aanrechtblad vaststellen en vindt u er een complete presentatie over greeploze keukens en de diverse greeplijsten.

Kortom, u krijgt volop inspiratie en informatie over keukens, interieurinspiratie en ons bedrijf in onze keukenshowroom in Kesteren. Bezoek onze showroom vrijblijvend!

Afspraak maken
Avanti Keukens Kesteren - showroom - Material Centre

Avanti, uw keukenspecialist

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,8! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Pand Avanti Keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Design kookeiland met greeploos front in steenlook