Ruim aanbod keukens in iedere stijl en prijsklasse

Ons doel is om bij u een perfecte keuken te verwezenlijken. Uitstraling en sfeer zijn daar onderdeel van. Het belangrijkste is echter de functionaliteit van het geheel. Dat is iets waar u dagelijks mee te maken krijgt.

Bij het samenstellen van uw droomkeuken kijken wij niet enkel naar uw keukenruimte en budget, maar ook naar uw gehele interieur en naar uw leefstijl. Als deze onderdelen moeten op elkaar aansluiten om de keuken te ontwerpen die past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom vindt u volop inspiratie in diverse stijlen, kleuren, indelingen en prijsklassen.

Het Avanti team maakt van u graag een tevreden klant. Bezoek onze showroom vrijblijvend voor oriëntatie of advies. Welkom!

Bekijk ruim 200 keukens
Rechte landelijke keuken met tegeltjesachterwand
Moderne luxe keuken, met greeploze fronten en houten kastenwand
Strakke keuken met eiland, compleet met apparatuur
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.
Tijdloze rechte keuken met kast

Welkom in onze showroom

Recentelijk heeft Avanti Keukens haar showroom in Kesteren vernieuwd en verder uitgebreid. Hierdoor biedt de showroom nog meer inspiratie aan haar bezoekers. Tientallen keukenopstellingen tonen u keukens in alle stijlen, opstellingen en prijsklassen.

Verder vindt u in onze Material Centre een groot aanbod keuken kleuren, fronten en aanrechtbladen. Ook kunt u zich laten informeren over onze keukenmerken, kunt u zelf de beste hoogte en diepte van uw aanrechtblad vaststellen en vindt u er een complete presentatie over greeploze keukens en de diverse greeplijsten.

Kortom, u krijgt volop inspiratie en informatie over keukens, interieurinspiratie en ons bedrijf in onze keukenshowroom in Kesteren. Bezoek onze showroom vrijblijvend!

Maak een afspraak
Industriële keuken in parallelle opstelling
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Tijdloze rechte keuken met kast