Houten keukens, meer sfeer kunt u zich niet wensen

Wat is het wat houten keukens zo populair maakt? Hun natuurlijke, unieke en comfortabele uitstraling en hun veelzijdigheid maken houten keukens tot veelgekozen keukens. Bij Avanti Keukens weten we er veel van. Onze houten keukens vindt u onder meer in onze Old Wood collectie, en voor elke opstelling en afwerking valt er zeker ruimte keus te maken in verschillende houten keukens prijzen. Bekijk onze mooie collectie houten keukens online. En we raden u zeker aan om eens een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bekijk alle keukens
Houten keuken in hoekopstelling
Eiken houten keuken met greeploos front en in hoekopstelling
Industriële houten keuken in hoekopstelling

Welke houten keuken?

 U vraagt zich misschien af: welke houten keuken past in mijn interieur? Het is misschien wel goed om u te realiseren, dat u uw houten keuken net zo af kunt werken als u maar wilt. Welke smaak u ook hebt, welk interieur, houten keukens zijn er voor elke woning. Houten keukens voor het moderne interieur, houten keukens voor de landelijke woning en alles wat ertussen zit. U kiest gewoon het hout met uiterlijk dat past, evenals de kleur, afwerking, accessoires, aanrechtblad en apparatuur. Dit alles maakt het tot uw persoonlijke, houten keuken.

Bekijk al onze houten keukens
Houten landelijke keuken

Hout in diverse looks

Van fijne nerven tot noesten, zaagslag en vlammen, houtlooks zijn net zo divers als de natuur zelf. Een nerfstructuur die u slechts ziet bij een bepaalde lichtval is een subtiele manier om te vertellen dat u een houten keuken bezit, en past goed binnen diverse stijlen. Grover hout, met duidelijk zichtbare elementen die zo kenmerkend zijn voor hout, zijn karakteristiek in landelijke, industriële maar ook moderne interieurs. Naast de diverse houtlooks, kunt u een houten keuken ook op diverse manieren afwerken. Gelakte houten keukens geven uw keuken een modern uiterlijk, evenals matlak. Verven, beitsen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het voordeel van beitsen is, dat u het authentieke karakter van hout volledig tot zijn recht kunt laat komen. Bekijk rustig de diversiteit die er is in uitstraling en kies datgene wat bij u past.

Houten keuken - handgreep

Houten keukens met bijpassende handgrepen

Tot in de keuze van de handgrepen kunt u uw stijl doorvoeren met onze klassieke knoppen, klassieke handgrepen, moderne knoppen en moderne handgrepen. Draagt uw interieur een landelijk karakter, en wilt u daar graag een van onze landelijke houten keukens bij combineren, dan vindt u bij ons een grote sortering landelijke handgrepen. Knoppen en grepen in diverse materiaalsoorten, rvs, zwart, inox, net wat passend is bij uw keuken. Ook voor andere stijlen houten keukens, zoals voor de moderne en de klassieke keuken, zult u bij ons zeker een goede keus kunnen maken. Om de handgrepen zo goed mogelijk op uw keuken te kunnen afstemmen, beperken we ons niet tot een leverancier. Hierdoor kunt u kiezen uit ruim 300 handgrepen! Als daar niks voor u tussenzit, dan is er altijd nog maatwerk mogelijk. Bepaalde handgrepen kunnen we voor u laten vervaardigen in de maten die voor uw keuken gewenst zijn. Kortom, voor handgrepen zult u bij ons zeker wel kunnen slagen. Bekijk onze verrassende sortering in de showroom en doe inspiratie op!

Apparatuur houten keukens

Kunt u alle soorten, merken en types apparatuur plaatsen in houten keukens? Jazeker wel. Onze houten keukens hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking ondergaan, zodat ze bestand zijn tegen vocht en hitte. U kunt dus zonder zorgen de apparaten kiezen waar u graag mee zou willen werken. Ook stoomovens, Quookers, warmhoudlades, serviesverwarmers, fornuizen en koffiemachines! Op onze website leest u meer over de verschillende soorten apparatuur, de laatste trends en de diverse merken. Natuurlijk kunt u zich ook uitgebreid en vrijblijvend laten informeren in onze showroom.

Houten keuken met apparatuur

Houten keukens in elke kleur

Witte keukens, zwarte keukens, blauwe keukens, rode keukens en grijze keukens, houten keukens zijn stuk voor stuk karakteristiek wanneer u kiest voor een van deze keuken kleuren. Ook is er behoefte naar houten keukens in speciale kleuren, dat merken we in gesprekken met onze klanten. Het kan natuurlijk maar zo zijn dat u houdt van taupe, karamel, lavendelblauw of passierood…Voor unieke houten keukens op maat kunt u zich oriënteren in onze Residentic collectie. Deze Hollandse, houten keukens zijn individueel en ambachtelijk en kunnen in elke RAL- en Sikkens-kleur vervaardigd worden. U hoeft alleen maar even een staal of een kleurcode mee te nemen naar onze showroom.

Houten keuken in blauw

Aanrechtbladen in houten keukens

Wanneer u echt voor hout valt, dan kunt u natuurlijk een van onze houten aanrechtbladen combineren in onze houten keukens. Toch kunnen ook werkbladen in andere materiaalsoorten een uniek en verrassend effect geven aan uw keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een granieten aanrechtblad, één brok natuur, en geweldig in zijn soort? Of, een houten keuken met betonnen blad, waarmee u uw keuken een stoerdere look geeft. Onze aanrechtbladen zijn beschikbaar in ontzettend veel kleuren en dessins. Bekijk alles wat er mogelijk is in onze showroom, en laat u vrijblijvend voordelen over de unieke kanten van elk werkblad.

Steigerhouten keuken met landelijke uitstraling

Jong en enthousiast team

Avanti Keukens heeft een jong en enthousiast team, dat er zichtbaar plezier in heeft om u van dienst te zijn met een van onze mooie houten keukens. Ze hebben een gedegen opleiding afgerond, waarin het luisteren naar de klant centraal staat. Elke nieuwe medewerker van ons bedrijf doorloopt daarnaast ook een interne training, om zich zo goed mogelijk onze Beloftes eigen te kunnen maken. Wanneer u onze showroom binnenloopt, al dan niet op afspraak, dan zult u merken hoe actief en gunnend onze verkopers voor u bezig proberen te zijn. In zo’n setting komen de mooiste houten keukens tot stand.

Avanti Keukens Kesteren - personeel

Houten keukens voor netto, lage prijzen

Bij Avanti Keukens ervaart u de warmte en de voordelen van een kleinschalige vestiging, waar ze de klant nog persoonlijk kennen. Tegelijkertijd profiteert u maximaal van onze grootschalige inkoop die we verrichten via ons moederbedrijf DB KeukenGroep. Hierdoor zijn onze prijzen blijvend laag, en netto! Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor onduidelijke of onnodige opslagen en toeslagen. U ziet dit direct terug in onze heldere gespecificeerde offertes. Transparantie is een van onze kernwaarden, en daar kunt u ons op aanspreken.

Keukens met transparante nettoprijzen

Onze ijzersterke beloften

Met een keuze voor Avanti Keukens gunt u uzelf niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar bent u ook verzekerd van een bedrijf dat zich al talloze malen heeft bewezen en nog dagelijks bewijst als het gaat om klantgerichtheid.

Doen zoals Beloofd, daar kunt u bij ons op aan. Met vier ijzersterke Beloften. Uniek zijn wij in ons streven naar de hoogste klanttevredenheid, en dat we daarbij ver boven het maaiveld uitsteken, heeft maar 1 oorzaak: alles rondom de aankoop, levering, montage en service van een van onze houten keukens verrichten we met eigen mensen. Avanti Keukens heeft haar complete dienstverlening onder 1 dak gebracht. Zodat we van het begin tot aan het eind oog kunnen houden op de kwaliteit van uw keuken.

Houten modern landelijke keuken
Houten keuken met eiland en fornuis

Maximaal toegankelijk

Onze showroom is maximaal toegankelijk. Of je nu met een baby komt of u bent al ver op leeftijd. Uiteraard kunt u gratis parkeren voor de deur, onze entree is rolstoelvriendelijk en u kunt ook gebruik maken van een lift wanneer u een wandelwagen bij u hebt, als rolstoelgebruiker of gewoon wanneer u dit comfortabeler vindt. Reist u met het OV? U mag gebruik maken van onze haal- en brengservice. Dat maakt uw reis in een keer een stuk comfortabeler, we dragen er graag aan bij!

Perfecte service houten keukens

Hebt u ooit wel eens een klant ontmoet die niet over onze werkwijze te spreken was? Onze service is uniek en ligt op een bijzonder hoog niveau. We streven altijd naar oplossingen bij eventuele problemen, want onze missie 'Keukens met een 9+' omvat wat ons betreft niet alleen een kwalitatief hoogwaardige keuken en persoonlijk advies, maar ook uitmuntende garantie en perfecte service. Zo streven we elke dag weer naar uitsluitend tevreden klanten.

 

Lees klantervaringen op Qasa.nl
Montage van keuken door eigen monteurs

Onze showroom 2.0

Zoals keukens en trends elkaar opvolgen, zo passen we ook met regelmaat onze showroom aan. Onlangs hebben we een grootscheepse verbouwing afgerond, zodat we weer helemaal actueel zijn met onze schitterende landelijke, moderne en houten keukens. Naast de meest actuele collectie keukens is onze showroom ook uitgerust met een Ergonomie Centre, zodat wij uw keuken optimaal voor u kunnen ontwerpen. Zo weet u zeker dat u ook na vele jaren nog optimaal van uw keuken geniet. In onze uitgebreide Material Centre vindt u een enorme collectie fronten, aanrechtbladen en handgrepen, zodat u uw persoonlijke keuken perfect kunt samenstellen. 

En omdat we vinden, dat het uitzoeken van een keuken ook een speciale gebeurtenis is, is er nu ook een sfeervol horecaplein geopend met de lekkerste koffie!

Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Op het Meubelpark richt u uw woning compleet in

Avanti Keukens bevindt zich in het hart van een verzamelgebouw, midden op de Meubelboulevard. Op deze Meubelboulevard kunt u uw woning in een keer compleet inrichten. In het zeer grote Meubelpark de Bongerd vindt u sfeervol ingerichte woon- en slaapkamers in landelijke stijl. Het daarnaast gelegen Babypark is uniek qua aanbod babykamers en – artikelen. Een bezoek aan de Meubelboulevard is echt een dag uit, met een attractieve Pannenkoekenmolen en andere restaurants in de omgeving. De Meubelboulevard is centraal gelegen aan de A15.

Bezoek onze showroom
Langwerpige vloertegels in een landelijke keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Massief houten keuken met eiland