Een keuken, precies zoals u wilt

Uw keuken is uw persoonlijke keuken. Denk niet in standaardpatronen maar laat uw creativiteit en fantasie de vrije loop.. Hoe ziet uw droomkeuken er uit? Welke kleur, wel of geen bovenkastjes en welke indeling heeft uw gewenste keuken? Natuurlijk, de keukenruimte speelt vaak een belangrijke rol in ontwerpen van uw keuken. Maar u hoeft niet vast te zitten aan de afmetingen die uw woonruimte telt. De keukenindeling is variabel en kan geheel op uw wensen ontworpen worden. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van keuken indelingen en helpen u graag hierbij. Lees meer over de verschillende keuken indelingen en laat u informeren en inspireren. 

Bekijk alle keukens
Moderne witte keuken, greeploos
Parallelle greeploze keuken, tijdloos
Moderne grijze hoekkeuken, leisteen

De beste keukens, ongeacht de indeling

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Pand Avanti Keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Modern antraciete keuken