Een keuken indeling zoals u wenst

Uw keuken is uw persoonlijke keuken. Denk niet in standaardpatronen maar laat uw creativiteit en fantasie de vrije loop.. Hoe ziet uw droomkeuken er uit? Welke kleur, wel of geen bovenkastjes en welke indeling heeft uw gewenste keuken? Natuurlijk, de keukenruimte speelt vaak een belangrijke rol in ontwerpen van uw keuken. Maar u hoeft niet vast te zitten aan de afmetingen die uw woonruimte telt. De keukenindeling is variabel en kan geheel op uw wensen ontworpen worden. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van keuken indelingen en helpen u graag hierbij. Lees meer over de verschillende keuken indelingen en laat u informeren en inspireren. 

Bekijk alle keukens
Moderne keuken
Massief eiken keuken, lade met bestekindeling
Landelijke houten keuken Krabbendijke

Hoekkeuken

Deze indeling is heel bekend en de hoekkeuken komt in een groot deel van de Nederlandse huishoudens voor. Dit is niet vreemd, aangezien de hoekkeuken veel werk- en opbergruimte biedt op een relatief kleine oppervlakte. Bij een goede indeling heeft u alle apparatuur en keukenbenodigdheden onder handbereik en wordt de loopafstand beperkt. Laat u wel goed adviseren bij deze keuken indeling, want ook bij het ontwerpen van hoekkeukens kunnen fouten optreden. Denkt u aan de draairichting van keukendeurtjes of apparatuur of aan het plaatsen van een kraan voor een opendraaiend keukenraam. Wij helpen u graag aan meer informatie over hoekkeukens.

Lees meer over hoekkeukens
Landelijke hoekkeuken op maat gemaakt
Landelijke hoekkeuken met ingebouwde kasten / standbouw
Modern landelijke keuken met eiland

Kookeiland of keukeneiland

De droom van iedere huiskok: een kookeiland die ontworpen is naar persoonlijke wensen. Dit is zeker mogelijk, want een kookeiland kan in veel keukenruimtes geplaatst worden. Het is een misvatting om te denken dat uw woonvertrek groot moet zijn om te kunnen kiezen voor een keukeneiland. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van keukens met eiland in kleine ruimtes. De voordelen van een kookeiland is groot: u heeft veel ruimte om te werken en spullen op te bergen en een kookeiland kan eenvoudig tot hét sociale middelpunt van uw woning gemaakt worden. Hierdoor sluit het keukeneiland aan bij de trend dat keuken en woonkamer steeds meer samenvloeien tot één geheel.

Lees meer over het kookeiland
Moderne eiland keuken in industriële stijl

Rechte keuken

Wanneer uw keukenruimte beperkt is of deze ruimte langwerpig is ontworpen dan is de rechte keuken een uitkomst. Hoewel de loopafstanden soms wat langer zijn, wordt bij de rechte keuken iedere centimeter optimaal benut. Tegenwoordig is de trend om te kiezen voor een rechte keuken zonder bovenkastjes, waar men extra opbergruimte kan creëren door te kiezen voor een rechte keuken met kastenwand. Mocht u de ruimte hebben dan is een rechte keuken met bar zeker mogelijk. Avanti Keukens heeft een groot aanbod rechte keukens en kan u adviseren over het beste ontwerp van uw persoonlijke rechte keuken.

Lees meer over rechte keukens
Witte rechte keuken met kastenwand

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Design keuken in hoekopstelling