Keukens in alle kleuren

Er zijn kleuren die om aandacht schreeuwen zoals ferrarirood en knalgeel, en je hebt kleuren die juist niet opvallen. Welke tint u graag terugziet in uw keuken, is een persoonlijke keus. Een ding is zeker, uw keukenstijl hangt ook samen met uw woonstijl. Was de keuken vroeger een aparte ruimte met een eigen invulling, tegenwoordig vloeien woon- en keukenstijlen moeiteloos in elkaar over. De medewerkers van Avanti Keukens denken met u mee over keuken kleuren en styling. Laat u verrassen door ons brede aanbod keukens, waarin alle keuken kleuren aan bod komen!

Alle keukens
Modern antraciete keuken
Groene Landelijke keuken Hilversum, eiland
Witte chique keuken met eiland, bar en kastenwand

Keuken kleuren die domineren

Bent u iemand die houdt van een moderne stijl en moderne keuken kleuren zoals rood, geel en blauw? Onze collectie moderne keukens beantwoordt aan uw wensen. U vindt bij ons rode keukens, gele keukens en blauwe keukens. Biedt onze showroom niet wat u in gedachten hebt? Bekijk eens onze collectie Residentic keukens op maat. Keukens uit deze lijn van Hollands fabricaat zijn verkrijgbaar in alle RAL en Sikkens keuken kleuren.

Rode keuken

Keuken kleuren die harmoniëren

Wellicht dat u kiest voor keuken kleuren die rust en harmonie uitstralen zoals grijs, taupe, zand en crème. Zeker weten dat u keukens in onze collectie ziet met aansprekende keuken kleuren. Kleuren die een aangename sfeer verspreiden, en die u alle warmte en huiselijkheid verschaffen zoals bijvoorbeeld onze bijzonder sfeervolle landelijke keukens. In onze recent verbouwde showroom vindt u nu nog meer woonbeleving door bijpassende wandkleuren, decoratietips en een op en top verzorgde ambiance. Een bezoek aan Avanti Keukens is dus zeker de moeite waard!

Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Avanti, uw keukenspecialist

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Pand Avanti Keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,8
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Rode keuken