Keuken kleuren - wezenlijk onderdeel van uw woonstijl

Greeploze design keuken met hout-kleur interieur
Groene Landelijke keuken Hilversum, eiland
Blauwe keuken

Keuken kleuren die domineren

Bent u iemand die houdt van een moderne stijl en moderne keuken kleuren zoals rood, geel en blauw? Onze collectie moderne keukens beantwoordt aan uw wensen. U vindt bij ons rode keukens, gele keukens en blauwe keukens. Biedt onze showroom niet wat u in gedachten hebt? Bekijk eens onze collectie Residentic keukens op maat. Keukens uit deze lijn van Hollands fabricaat zijn verkrijgbaar in alle RAL en Sikkens keuken kleuren.

Rode keuken

Keuken kleuren die harmoniëren

Wellicht dat u kiest voor keuken kleuren die rust en harmonie uitstralen zoals grijs, taupe, zand en crème. Zeker weten dat u keukens in onze collectie ziet met aansprekende keuken kleuren. Kleuren die een aangename sfeer verspreiden, en die u alle warmte en huiselijkheid verschaffen zoals bijvoorbeeld onze bijzonder sfeervolle landelijke keukens. In onze recent verbouwde showroom vindt u nu nog meer woonbeleving door bijpassende wandkleuren, decoratietips en een op en top verzorgde ambiance. Een bezoek aan Avanti Keukens is dus zeker de moeite waard!

Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Witte keuken kleuren

Witte keuken kleuren zijn nog altijd veelgevraagde tinten, maar wat steeds populairder wordt zijn witte keukens gecombineerd met hout. Met hout geeft u een eigentijdse touch aan een klassieke tint, èn bovendien zorgt dit natuurlijke materiaal ervoor dat uw keuken een warme uitstraling krijgt. In industriële keukens zijn witte keuken kleuren juist weer de frisse smaakmakers, die aan betonnen en metalen materialen een fleurige draai geven. Wit is net zo veelzijdig als uw creativiteit. Laat u inspireren door onze witte keuken kleuren in onze showroom en kies uit wat bij u past.

Lees meer over witte keukens

Grijze keuken kleuren

Terug van weggeweest, grijs in de keuken. Dat grijs z’n comeback heeft gemaakt, heeft vooral te maken met de toenemende populariteit voor het industriële design. Metalen elementen in de keuken zoals zware handgrepen, op een robuuste wijze gelast, stoere ontwerpen en betonnen aanrechtbladen, daar past grijs goed bij. En zo wordt grijs steeds gewilder, en gaan steeds meer mensen de mogelijkheden zien van deze kleur. Want ook samen met wit is grijs een leuke combinatie! Een witte hoogglans keuken wordt nóg chiquer met grijs. Ook grijze fronten met een identieke kleur aanrechtblad en zwarte apparatuur geeft een eigentijdse look die in veel moderne keukens schitterend uitkomt. Ontdek hoe ver de mogelijkheden zich uitstrekken van grijze keukens.

Lees meer over grijze keukens
Leisteen grijze keuken met kastenwand

Zwarte keuken kleuren

Zwarte keuken kleuren zijn schitterend, chique en spreken bijna iedereen wel aan. Wist u dat je met zwart ook geweldig kunt variëren? Alleen al met afwerking en materiaalkeuzes zet u een persoonlijk stempel op uw keuken. Zwarte hoogglans keukens vormen de ultieme uiting van een moderne stijl, terwijl zwarte houten keukens de landelijke sfeer naar binnen halen. Onze medewerkers tonen u graag alles wat u met zwarte keuken kleuren kunt doen. In onze showroom vindt u bovendien een schitterende collectie accessoires en apparatuur waarmee u uw keuken helemaal in stijl af kunt maken.

Lees meer over zwarte keukens
Zwarte Scandinavische hoekkeuken, met vrijstaande koelkast en tegel achterwand

Blauwe keuken kleuren

Blauwe keuken kleuren hebben de naam koel te zijn, maar de collectie van Avanti Keukens toont aan dat u met blauwe keuken kleuren net zoveel sfeer kunt creëren. Blauw kan heel warm zijn wanneer u het op een speelse manier terug laat komen in uw keuken, bijvoorbeeld met een pasteltint blauw. Overigens bieden we u ook schitterende blauwe keukens met een warme, landelijk nostalgische uitstraling! Prachtig gecombineerd met een houten vloer zullen ze een weldadig effect aan uw keuken geven.

Lees meer over blauwe keukens
Landelijke keuken in de kleur blauw, met zwart fornuis en witte spoelbak

Rode keuken kleuren in de keuken

Intens, uitdagend, fel, inspirerend en actief, aan welke keuken kleuren denkt u dan? Bij Avanti Keukens denken we aan rood. Rode keuken kleuren zijn populair bij mensen die durven opvallen. Bijvoorbeeld met een moderne rode keuken, of een zwarte keuken met rode accenten. Rood is in elk geval een tint die past bij veelzijdige keuken kleuren, want door de juiste nuance te kiezen bepaalt u de sfeer! Frambozerood oogt warmer dan bijvoorbeeld het klassieke steenrood. Terwijl de knalrode keuken kleuren weer moderniteit en onafhankelijkheid uitstralen. U zoekt iemand met verstand van keuken kleuren? Avanti Keukens heeft ervaring met rode keukens.
Rode keuken kleuren zijn ook veelzijdig omdat ze op diverse manieren zijn toe te passen. Op hele vlakken, of juist als accent kleur. Door het extreme karakter van rood is het verstandig om met een paar dingen rekening te houden als je rood in huis gaat toepassen. Rood is krachtig; zoekt u naar keuken kleuren die rust uitstralen, dan is de rode keuken waarschijnlijk niet de meest geschikte keuken voor u. Het heftige effect van de kleur rood kunt u wel afzwakken door bijvoorbeeld te combineren met neutrale, bruine keuken kleuren.

Lees meer over rode keukens

Keuken kleuren, er is meer dan wit

Denkt u na over uw keuken kleuren, en mag het wat u betreft wel wat meer zijn dan wit? Witte keuken kleuren passen in elke woning, en ook met deze tint zijn de mogelijkheden eindeloos. Spraakmakender wordt uw keuken, wanneer u een uitstapje durft te maken. Geef bijvoorbeeld de wanden in uw keuken een kleur, zodat uw keuken mooi contrasteert. Of, varieer met verschillende kleuren led-licht en pas uw keuken aan op uw stemming. Dan brengt u in een handomdraai de gewenste sfeerstand aan op het moment dat u dat wilt.

Meubelboulevard met unieke wooninspiratie

Het beeld van uw nieuwe keuken groeit langzamerhand. Wij heten u hartelijk welkom in onze showroom waar u nog meer inspiratie wacht! Onze medewerkers zijn ieder enthousiast en gedreven om samen met u uw persoonlijke keuken te ontwerpen die beantwoordt aan al uw wensen. Als jong en enthousiast team zitten we boordevol energie en ideeën om de mooiste keukens te tekenen, uiteraard met oog voor uw mogelijkheden en budget. Daarom is een bezoek aan Avanti Keukens de moeite meer dan waard. Centraal gelegen op de Woonboulevard vindt u rondom ons nog meer woon- en tuininspiratie bij Meubelpark De Bongerd en Van der Garde Tuinmeubelen. Kortom, in Kesteren vindt u alles om uw woning in een keer smaakvol in te richten.

Avanti Keukens - verkopers

Uitstekende service

Net zo belangrijk als de kwaliteit van een keuken, is de service die u kunt verwachten. Avanti Keukens heeft een uitstekende reputatie wanneer het gaat om het verlenen van service. Ons uitgangspunt is altijd: we kunnen niet altijd garanderen dat alles in een keer goed gaat, maar wel dat het goed komt. Oplossingsgerichtheid is onze mentaliteit. Wat er ook gebeurt, we lossen het op. Daarom doet u met de aankoop van een keuken bij Avanti Keukens ook een veilige koop. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij zorgen voor een perfecte keuken en op onze montage ontvangt u maar liefst tien jaar garantie!

Lees ruim 200 klantervaringen
Werken bij DB KeukenGroep

Alles onder 1 dak

Dit treft u niet vaak aan, maar bij Avanti Keukens hebben we de uitvoering van uw order compleet in onze eigen hand. Nadat uw keuken is ontworpen en alle keuken kleuren zijn ingevuld, zorgen collega’s voor de inkoop van uw keuken, buigt de afdeling planning zich over het moment van montage, en komen uiteindelijk de monteurs om uw keuken te installeren. Onze werkwijze is uniek, want waar vindt u nog een keukenspecialist waar alles onder 1 dak wordt geregeld? Het geeft u ontzettend veel voordelen:

  • Perfecte afstemming tussen de verschillende fases rondom de aankoop van uw keuken
  • Wanneer er iets wijzigt, sturen we direct en snel bij doordat we elke schakel van de uitvoering in eigen handen hebben
  • In ons team heerst een sterk saamhorigheidsgevoel. Juist omdat we alles onder ons eigen dak regelen, voelen we ons in hoge mate verantwoordelijk voor een perfecte levering van uw keuken

Avanti Keukens ontzorgt u volledig. We zijn er persoonlijk van overtuigd dat dit de enige manier is om topkwaliteit te garanderen.

Bekijk al onze keukens
Tijdloze rechte keuken met kast
Moderne luxe keuken, met greeploze fronten en houten kastenwand

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Rode keuken