Landelijke keuken
Design keuken in hoekopstelling
Moderne keuken

Keukenstijlen - Landelijk/klassiek

Keukenmodellen in de landelijke of klassieke stijl hebben veel overeenkomsten. Ze ademen de sfeer van rust en ruimte van het platteland. Met details, zoals bijvoorbeeld bordenrekken, maakt u uw keuken een landelijke keuken, terwijl togen of sierlijsten het geheel meer een klassiek accent geven. Bekijk alle mogelijkheden en maak uw keukenontwerp net zo landelijk of klassiek zoals u zelf wilt.

Landelijke keuken

Keukenstijlen - Modern

U kijkt liever naar 'mooi' dan naar 'gezellig'. Onze moderne keukenstijl zal u dan ook meer aanspreken dan bijvoorbeeld de landelijke of klassieke keukenstijlen of een keuken uit één van onze andere keukenstijlen. Vol trots tonen we u onze moderne keukenstijl. Een keukenstijl die zich het meest kenmerkt door haar minimalisme. Bekijk met eigen ogen de elegante vormen, gladde materialen en expressieve kleuren van deze moderne keukenstijl.

Moderne keuken

Keukenstijlen - Tijdloos

Alle keukenstijlen hebben zo hun voordelen. Zo ook onze tijdloze keukenstijl. Zeker wanneer u weet dat u niet voor de rest van uw leven in uw huidige huis zult wonen, is de keus voor een tijdloze keuken een veilige optie. Wanneer u ooit uw huis te koop zet, zult u met uw neutrale keuken een bredere groep kopers aanspreken dan met een kakelbonte keuken. Maar ook een tijdloze keukenstijl kunt u met uw unieke inbreng echt persoonlijk maken!

Greeploze keuken

Keukenstijlen - Greeploos

Als liefhebber van onze greeploze keukenstijl ziet u liever niet teveel afleidende elementen in uw keuken. Fabrikanten springen hierop in en brengen steeds slimmere functionaliteit de keuken in. Wat dacht u van afzuigkappen die in uw aanrecht verdwijnen of plafondafzuigsystemen? Zo kunt u uw greeploze keuken strak en sober houden. En in die eenvoud schuilt pure chique!

Greeploze keuken

Keukenstijlen - Hoogglans

Welk interieur u ook hebt, van alle keukenstijlen is de hoogglans keukenstijl zeker altijd passend. Hoogglans keukenmodellen hebben een geheel eigen charme. Hun glans geeft ze altijd een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Hoogglans word je niet snel zat.

Hoogglans keuken
Hoogglans keuken
Hoogglans keuken
Een leisteen grijze keuken die perfect past bij de industriële keukenstijl

Keukenstijlen - Wit

Het landelijke interieur met een landelijke witte keuken is prachtig. Hiermee kiest u voor één van de warmere, sfeervollere keukenstijlen. Compleet met togen en sierlijsten maakt u uw landelijk witte keuken authentiek. Bekijk onze collectie!

Keukens

Keukenstijlen - Hout

Ambachtelijk, vakmanschap, de houten keukenstijl behoeft geen verdere aanbeveling. Elke houten keuken is uniek met zijn puur natuurlijke uitstraling. Bekijk onze collectie.

Houten hoekkeuken met fornuis.

Keukenstijlen - Hoekkeukens

Beschikt u over weinig ruimte? Met de hoekkeuken zit je altijd goed. Bekijk onze enorme collectie hoekkeukens.

Rode keuken

Keukenstijlen - Recht

Keukenmodellen met kookeiland, hoekkeukens, rechte keukenontwerpen, er is zo veel mogelijk in keukenstijlen. De rechte keukenstijl heeft zeker zijn voordelen. Laat u daarom adviseren welke opstelling het beste past.

Kleine keuken

Keukenstijlen - Kookeiland

Kookeilanden tillen uw kookkwaliteiten naar een hoger niveau. De extra werkruimte biedt de ultieme gelegenheid om een full swing diner te verzorgen. Gebrek aan ruimte staat uw kookkunsten nu niet meer in de weg. Bekijk onze grote collectie keukenontwerpen met kookeiland.

Keukeneiland
Keukeneiland
Keukeninspiratie

Keukenstijlen - Luxe

Bij een luxe keukenontwerp denk u aan een fraai design. Maar u denkt ook aan een ingebouwde koffiemachine en een stoomoven. En aan allerlei technieken die het keukenleven veraangenamen. Zoals een bedieningspaneel dat bij het openen onder de oven wegschuift, een afvalsysteem dat zich opent met een lichte touch van de knie. Er zijn allerlei handigheidjes die de keuken tot luxe keuken maken. Wij weten hoe we uw luxe keuken vorm moeten geven.

Luxe keuken met betonnen aanrechtblad. Losse kastenwand en bargedeelte.

Keukenstijlen - Goedkoop

De keukenmodellen in al onze keukenstijlen kenmerken zich door hun lage prijzen. Wij hanteren geen overbodige opslagen. Onze prijzen zijn altijd netto netto. Mocht u gebonden zijn aan een bepaald budget, dan bent u bij ons aan het beste adres voor goedkope keukenontwerpen. Voor elke portemonnee hebben we keus uit diverse goedkope modellen. Houd ook onze showroomkeukens in de gaten!

Rechte keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Luxe keuken met prachtig eiland