Klassieke keuken met perfecte afwerking

In onze collectie klassieke keukens vindt u keukens die warmte en een luxe sfeer uitademen met klassieke en soms barokke elementen. In de klassieke keuken is veel aandacht voor details en de afwerking is tot in de perfectie uitgevoerd. Bent u op zoek naar een klassieke keuken? Bekijk dan eens het aanbod op onze website, en kom naar de showroom om de mooiste klassieke keuken met bijbehorende accessoires uit te zoeken. 

 

Bekijk al onze keukens
Klassieke keuken in hoekopstelling
Klassieke keuken met vitrine bovenkast
Klassieke Keuken Middelharnis

De rijkdom van de klassieke keuken

De klassieke keuken ademt een rijke sfeer uit, doordat gelakt hout en natuursteen en andere glanzende materialen zoals koper, goudtinten en marmer hier veel worden toegepast. In de stijl van de klassieke keuken gaat de afwerking net even een stap verder! Als liefhebber van de klassieke keuken wilt u natuurlijk graag een bijpassend aanrechtblad en topkwaliteit apparatuur. In onze showroom zult u zeker een goede keus kunnen maken!

Klassieke keuken
Landelijke keuken

Uw wensen voor een klassieke keuken, ons startpunt

Uw wensen staan centraal bij ons advies over een klassieke keuken. We beperken we ons dan ook niet tot één keukenstijl. Het is goed mogelijk, dat u zich oriënteert op een klassieke keuken, maar uiteindelijk komt tot een gecombineerde keukenstijl. Bijvoorbeeld een klassieke keuken met landelijke elementen, of u kijkt hoofdzakelijk naar een witte keuken en u kiest voor een fraaie klassieke afwerking. Veel is mogelijk, advies is aan te raden. Ons team staat voor uw klassieke keuken klaar!

Klassieke keukens in elke prijsklasse

Bijzondere afwerking, fraaie details, duurzame en luxe materialen, u kunt uw klassieke keuken net zo op en top afwerken als u wilt. Betekent dit dat u automatisch ook een hoge prijs betaalt? Nee. Klassieke keukens komen voor in elke prijsklasse. Voor elk budget kunt u bij ons klassiek slagen!

Bekijk andere keukenstijlen

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 321 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Klassieke keuken in rechte opstelling