Landelijke keukens, het beste uit de Betuwe

In het hartje van de Betuwe, in de mooie, boomgaardrijke omgeving rondom Kesteren, is een keukenzaak gevestigd die er qua stijl en aanpak wel eventjes flink uitspringt. Prachtig landelijke keukens vindt u hier, geïnspireerd door de Betuwse omgeving met grote kwekerswoningen en authentieke boerderijen. Hier heeft zich een stijl landelijke keukens ontwikkeld die u nergens elders vindt. Voordelig geprijsd, dankzij de voordelen die grootschalige inkoop met zich meebrengt.

Bekijk alle keukens
Landelijke keuken in rechte opstelling
Landelijke keuken
Landelijke keuken in de kleur blauw, met zwart fornuis en witte spoelbak

Landelijke keukens met een specifieke, regionale smaak

Het kan niet anders dan dat de wisselwerking tussen Avanti Keukens en haar omgeving u duidelijk is. Vragen grote, landelijke woningen om ruimte, sfeervolle woonkeukens, Avanti Keukens speelt er met een uitgekiende collectie landelijke keukens perfect op in. Tegelijkertijd is Avanti Keukens toonaangevend en trendsettend in de Betuwse regio, en voor velen een inspiratiebron voor moderne, landelijke keukens. Bewonder onze landelijke keukens met eigen ogen, en raak ervan overtuigd dat u in Kesteren uw perfecte keuken zult vinden.

Bekijk de collectie landelijke keukens
Landelijke keuken

Landelijke keukens met uiterste zorg voor kwaliteit en uitstraling

Tijdens het samenstellen van onze collectie landelijke keukens is ons uitgangspunt geweest u zo goed mogelijk een indruk te geven van de mogelijkheden van onze landelijke keukens. U proeft hierin onze specifieke zorg voor kwaliteit in zowel uitstraling als functionaliteit. Tegelijk nodigen we u hartelijk uit om persoonlijk met ons in gesprek te gaan. In onze uitgebreide showroom ontmoet u een enorme diversiteit in landelijke keukens en tegelvloeren, wat garant staat voor het maken van de passende keuze.

Landelijke keuken

Uw positieve waardering is wat ons drijft

Ons enthousiaste team in Kesteren heeft als doel u aangenaam te verrassen. Telkens vanuit de visie dat uw positieve waardering voorop staat, vanaf ontvangst tot oplevering. Het gehele traject wordt uitgevoerd met betrokken Avanti vakmensen. Door de centrale ligging en de spreiding van onze vakmensen bedienen wij geheel Nederland. Vooral gericht op uw wensen en het blijvende resultaat achter uw voordeur! Uiteraard mag u ons zonder afspraak bezoeken, echter om de volle aandacht te ontvangen, adviseren wij u een afspraak te maken. Dit kunt u eenvoudig online doen of door te bellen naar 0488-474490.

Ruim 1500 m2 keukens

Avanti Keukens heeft keukens in allerlei stijlen. Van strak moderne keukens, tot klassieke keukens, nostalgische keukens, design keukens en landelijke keukens. Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m² keukens en laat u door ons adviseren over uw persoonlijke, landelijke keuken. Onze showroom vormt een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit.

Landelijke keuken
Landelijke keuken Haarlem met vitrinekasten

Ook na handtekening

Avanti Keukens wil niet alleen landelijke keukens leveren, wij willen vooral dat u enthousiast bent, en blijft! En dus steken we al onze energie in ons werk, wat dat dan ook is. We leven ons grondig in in uw wensen, we voeren uw order nauwgezet uit, we hameren bij onze leveranciers op een tijdige en accurate levering, we houden de lijnen open voor eventuele vragen of opmerkingen, we gaan met uiterste zorg met uw keuken om tijdens levering en transport, en onze monteurs zetten de ontbrekende punten op de i met een perfecte plaatsing. Klinkt dat allemaal niet een beetje overdreven? Wij vinden van niet. Als klant van één van onze landelijke keukens, hebt u het volste recht op een persoonlijke benadering. Het is wat ons al vijfentwintig jaar doet groeien: hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers.

Landelijke keuken

Avanti Keukens sinds 2007

Onze mooie showroom op de Woonboulevard in Kesteren is als sinds 2007 geopend. Avanti Keukens was niet de eerste vestiging van de landelijke speler DB KeukenGroep. Na de start van Ardi Keukens in Sint-Annaland, de uitbreiding naar Pelma Keukens in Goes tot het verkrijgen van meer landelijke dekking met Arma Keukens in Nunspeet en Adee Keukens in Rijssen, wordt gezocht naar een goede locatie om ook onze Betuwse klanten van mooie keukens te voorzien. Avanti Keukens in Kesteren werd geopend en zo wortelde DB KeukenGroep steeds steviger op de Nederlandse keukenmarkt. Nog steeds zetten we ons in om prachtige keukens te leveren in allerlei stijlen en merken. U vindt kwalitatief hoogwaardige keukens zonder poespas in onze DBasic-line collectie, landelijke keukens met meer extra’s zoals opbergruimte, luxe apparatuur in Excellentic en landelijke keukens voor mensen met maatwerkwensen in onze Residentic keukens op maat. Op zoek naar de Nederlandse topper? Onze vestiging in Haarlem heeft ook SieMatic keukens.

Landelijke keukens met een 9+: hoge klanttevredenheid

Avanti Keukens streeft naar keukens met een 9+. Het motiveert onze medewerkers om het hoogst haalbare voor de klant de bereiken, zodat u niet anders kunt dan razend enthousiast zijn. Landelijke keukens met een 9+ betekent voor ons ook, dat we veel werkplezier hebben. Plezier in het realiseren van uw keukenwensen, plezier in het oplossen van eventuele problemen, plezier in alles wat we doen voor de klant, ook in het traject na handtekening. Hierin onderscheidt Avanti Keukens zich blijvend. Keukens met een 9+ maakt Avanti Keukens uniek.

Landelijke keuken

Kopen zoals bij de winkel op de hoek

Vroeger, toen alles nog kleinschalig was, bestonden er nog geen grote organisaties, en grote keukenorganisaties al evenmin. Nu ontkomt u er bijna niet meer aan, of u koopt bij een grote keukenonderneming. Als Avanti Keukens combineren we de voordelen van grootschaligheid met het comfort dat een kleinschalig bedrijf u biedt. Wanneer u op zoek bent naar landelijke keukens, dan zullen we u uitleggen waarom u bij Avanti Keukens een uitgekiende keuze treft. Een tweetal redenen vindt u hieronder. Ontdek de andere voordelen van Avanti Keukens op onze website of in de showroom.

Landelijke keuken

1. Korting vanwege grootschalige inkoop

Als onderdeel van DB KeukenGroep kopen we met elkaar in bij keukenfabrikanten in Duitsland. Hierdoor komen we in aanmerking voor kortingen, die we rechtstreeks aan u doorberekenen. Bij de aankoop van een van onze landelijke keukens, profiteert u van Duitse kwaliteit, brede keus door de grootte van onze onderneming, en lage prijzen!

2. Liever een kleine baas dan een grote knecht

Als zelfstandige vestiging binnen DB KeukenGroep zijn we nog steeds liever een kleine baas dan een grote knecht. Met betrekking tot onze landelijke keukens houdt het in, dat we verantwoordelijk zijn voor ons eigen beleid. We werken met elkaar in een klein team, zonder allerlei formele overlegstructuren en hiërarchie. Hierdoor kunnen we ons uitsluitend op uw wensen richten en het nakomen van een perfecte uitvoering hiervan. Dat biedt u zeker voordelen, want we schakelen snel, de kans op miscommunicatie is klein en u zult u zeker geen nummer voelen. Maak uw keus voor landelijke keukens bij Avanti Keukens. We durven wel te zeggen dat u er geen spijt van zult krijgen.

Achter de schermen

Na de goedkeuring van uw opdracht werken we uw order uit. Onze inkopers gaan de kasten in landelijke stijl inkopen, selecteren de fabrikanten van uw apparatuur en zorgen voor de levering van accessoires. Onze afdeling planning neemt contact met u op voor de exacte datum van levering van uw keuken. Ook hier biedt Avanti Keukens weer een voordeel omdat we over ons eigen logistieke apparaat beschikken. We bestellen uw landelijke keuken zelf, hij wordt bij ons afgeleverd, samengesteld en bij ons vandaan uitgeleverd. We kunnen bijna vanuit ons kantoorraam meekijken. Dat biedt u zeker garantie op de kwaliteit. Denkt u zich eens in: onze magazijnmedewerkers controleren nauwkeurig de bestelling. Is uw landelijke keuken niet goed, dan lopen we even bij de inkoper binnen. Dat werkt snel, efficiënt en nagenoeg foutloos. Zo stellen we alles in staat voor een perfecte levering.

Blauwe keuken

Uw landelijke keuken bij u thuis bezorgd

Service verlenen zit in onze genen, dat merkt u direct want we nemen u alles uit handen. Bij de levering van landelijke keukens zit dat ook wel snor, u hoeft alleen maar thuis te zijn en zorgen dat alles in orde is, en de montage kan beginnen. Uw vloer wordt afgedekt om eventuele krassen of andere beschadigingen te voorkomen. Uw apparatuur wordt uiteraard aangesloten en gecheckt of alles goed werkt. Beschermende folie wordt voor u verwijderd, kortom: na de oplevering van uw keuken kunt u zorgeloos gaan genieten.

Houten keuken met spoeleiland en kastenwand. Bekijk al onze houten keukens online!

Voordeel van eigen montageteam

Het kan natuurlijk voorkomen, dat tijdens de montage de afwerking van uw keuken vragen oplevert. Bijvoorbeeld omdat de tekening niet in alles voorziet waar een monteur in de praktijk tegenaan loopt. Hier ziet u weer het voordeel van ons eigen montageteam: gedreven als elke monteur is, zal hij zich tot het uiterste inspannen om uw keuken perfect en compleet naar uw wens op te leveren. We vinden het normaal om zelfs de kleinste details met u te overleggen. En als we denken dat er betere, praktischere oplossingen zijn dan van te voren voorzien, dan tonen we u deze graag. Onze monteurs gaan het liefst pas naar huis, wanneer u enthousiast bent! Zo koopt u landelijke keukens zonder zorgen bij Avanti Keukens. Bewonder ons brede aanbod keukens, maak kennis met ons sympathieke team en maak u geen zorgen meer over de levering en montage van uw nieuwe keuken.

Bekijk de collectie landelijke keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Landelijke keuken