Moderne keukens geïnspireerd door actuele woontrends

Avanti Keukens laat zich inspireren door de actuele woontrends. Want, de moderne keuken neemt een volwaardige positie in ons interieur in. Onze moderne keukens sluiten daarom aan op de moderne woontrends. U ziet dit terug in onze showroom met moderne keukens. De kleuren, materialen en afwerkingen passen allemaal in actuele en eigentijdse interieursferen. Open of gesloten keuken? Welke opstelling u ook hebt, met onze moderne keukens hebt u een naadloze aansluiting met uw interieur! Bekijk ook onze moderne droomkeukens en overtuig uzelf van de sfeer in onze moderne showroom.

Moderne keuken
Moderne keuken
Moderne keuken

U vindt het in onze moderne keukens…

We durven gerust te zeggen dat we een breed, smaakvol en eigentijds aanbod van moderne keukenopstellingen hebben. Landelijk modern of klassiek-modern, er zijn veel uitvoeringen, prijzen, soorten en maten. Een ding is zeker, in onze moderne keukenstijl vindt u alle gemakken en mogelijkheden om het kokkerellen tot een feest te maken. Een echt feest waar iedereen in uw huishouden van profiteert.

Moderne keuken

Moderne stijl voor lage prijzen

Onze moderne keukenstijl is er van basic tot zeer luxe. U kunt al voor minder dan 5.000 euro slagen voor een moderne droomkeuken, maar ook voor meer. Het is maar net wat uw wensen zijn. Voor al onze moderne keukenopstellingen geldt: u betaalt niet meer dan nodig. Alle prijzen zijn netto, zonder overbodige opslagen. U betaalt altijd de laagst mogelijke prijs.

Moderne keuken

Moderne keukenvoorbeelden

U zoekt een eigentijdse keuken, en u wilt graag weten wat het aanbod moderne keukenopstellingen inhoudt? Greeploos is populair, omdat het zorgt voor een strakke, rustige aanblik. Ook hoogglans is gewild, matglans is in opkomst. Daarnaast vindt u keukenontwerpen met een robuuste, doorleefde uitstraling in onze collectie. De lijn Old Wood beantwoordt aan een grote vraag naar natuurlijk stoere, moderne keukens.

Moderne keuken in kleur

Voor liefhebbers van ontwerp en design zijn er bij ons veel moderne keukenontwerpen in kleur te verkrijgen. Onze rode keukencollectie komt vlammend uit in industriële interieurs, onze zwarte keukens tonen chique in de design omgeving. Maar ook voor blauw, groen, rood en geel is plaats in onze moderne collectie. Welke kleur u ook aanspreekt, u vindt het in onze moderne keukencollectie.

Bekijk andere keukenstijlen
Design keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Moderne keuken Amsterdam