Witte luxe keuken met eiland, met kastenwand
Luxe keuken met betonnen aanrechtblad. Losse kastenwand en bargedeelte.
Luxe landelijke keuken met grijze fronten en fornuis.

Luxe keukens met kookeiland

De top onder de luxe keukenopstellingen, is de eiland keuken. Allerlei praktische overwegingen zijn van invloed op de keus voor een luxe keukeneiland. De beste keus hangt af van uw gewoontes, voorkeuren, maar ook van de keukenruimte en of u een open of een gesloten keuken hebt. 


In een keuken die een open verbinding vormt met de woonkamer, is het contact met huisgenoten frequenter dan in een gesloten keuken. Dan kunt u een luxe keuken met multifunctioneel eiland overwegen, zodat u tijdens spoelen, snijden, koken of koffie zetten gewoon kunt blijven communiceren met degenen in de woonkamer. Kies voor een luxe kookeiland, luxe werkeiland of luxe spoeleiland, we gaan er graag eens met u voor zitten! 

Luxe keuken

Luxe keukens met passende wand en vloer

Materialen completeren uw keukenstijl. Zo speelt de vloer net zo goed een rol in luxe keukenruimtes. Hebt u al nagedacht over fraaie vloeren in uw luxe keuken? De keus is groot in natuursteen, marmer, laminaat en Belgisch hardsteen. Elk materiaal is verschillend qua watervastheid en krasvastheid. We adviseren u er graag over.

Ook de vorm van tegels bepaalt de sfeer van luxe keukens. Vierkanten groot en klein, al dan niet diagonaal gelegd, rechthoekige stenen of laminaatstroken, optisch heeft het effect! We adviseren u graag over bijpassende wand- en vloertegels bij onze luxe keukens.

Luxe moderne keukeneiland

Excellentic luxe keukens met meer klasse

Omringt u zich graag met luxe wanneer u in de keuken bezig bent? Onze Excellentic luxe keukens bieden extra opties, meer bedieningsgemak, vele extra’s en superieure kwaliteit. Deze luxe keukens worden exclusief vervaardigd bij een toonaangevende Duitse keukenfabriek. U kunt een paar prachtige opstellingen bekijken in onze showroom. Hier vindt u ook alle luxe trends, toepassingen, kleuren, materialen en stijlen. Een aantal luxe keukens worden aangeboden tegen sterk gereduceerde showroomprijzen. Ziet u de luxe keuken van uw dromen, dan boekt u hier een schitterend voordeel mee!

Luxe moderne keuken in de kleur mat zwart met hout

Luxe keukens op maat

Voeren uw wensen verder dan onze luxe keukencollectie zo op het oog te bieden heeft? Heeft u bijzondere wensen met betrekking tot de maatvoering bijvoorbeeld? Speciaal voor u is er een unieke collectie luxe keukens: Residentic keukens op maat. In deze maatwerkkeukens kunt u uw wensen net zo ver doorvoeren als u maar wilt. En de prijzen zijn nagenoeg identiek aan onze standaardprijzen!

Luxe houten keuken in landelijk moderne stijl

Luxe keukens met geavanceerde apparatuur

Over apparatuur is in onze luxe keukens goed doorgedacht. U vindt de beste merken vertegenwoordigd, maar ook tal van moderne toepassingen die vroeger niet mogelijk waren. Onze luxe keukens zijn bijna niet meer weg te denken zonder koffiemachine bijvoorbeeld. Stijlvolle apparaten die u graag onbezorgd van een kop koffie laten genieten. Of wat dacht u van stoomovens, ovens die u niet alleen makkelijker, maar ook sneller en gezonder laten koken! Graag voorzien wij onze luxe keukens van prachtige apparatuur en denken we met u mee over de beste opstelling in uw persoonlijke situatie.

Houten landelijke keuken met fornuis.
Merken luxe keukenapparatuur
Luxe moderne hoekkeuken met bar, met pitt cooking en Atag apparatuur
Luxe keuken met luxe eiland

Eigen monteurs dragen zorg voor luxe keukens

Onze luxe keukens verdienen de best mogelijke montage. Daarom werken we met een team van eigen, vakbekwame professionals, die zich elke dag weer inzetten om luxe keukens tot een succes te maken. Zij hebben dezelfde drive als al onze overige medewerkers om het de klant perfect naar wens te maken. En u geniet ook nog eens tien jaar garantie op montage!

 

Bezoek onze showroom
Luxe keuken met betonnen aanrechtblad. Losse kastenwand en bargedeelte.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Witte luxe keuken met eiland, met kastenwand