"Omdat ik altijd vrij laat doorwerk, vind ik het fijn om tijdens het koken naar het journaal te kunnen kijken. Ik was dus op zoek naar een half keukeneiland aan de muur, zodat ik vanuit mijn open keuken de kamer in kon kijken. Bij verschillende keukenzaken kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was omdat mijn afzuigkap niet verplaatst kon worden. Ik miste hier een creatieve opstelling bij de verkopers. Tot ik bij Avanti Keukens in Kesteren kwam. "Oh ja, dat moet wel mogelijk zijn hoor. Geen enkel probleem," zeiden ze hier. Ik ben hier uitstekend geslaagd voor een nieuwe keuken," vertelt Ellen Straver.

Ze vond Avanti Keukens via internet. "Ik was op zoek naar keukens, maar vooral ook naar bedrijven met positieve beoordelingen. Toen ik de klantreacties las en al die positieve verhalen heb ik ook nog op de website van Avanti zelf gekeken. Ik wilde weten wat ze in huis hebben en wat er allemaal mogelijk is. Toen dacht ik, daar wil ik wel eens gaan kijken."

“Ik was op zoek naar keukens, maar vooral ook naar bedrijven met positieve beoordelingen.”

"De benadering bij Avanti was heel plezierig. De verkoper kwam eerlijk over en was helder over de werkwijze bij Avanti. Hier kon ik geen kortingen van 40% verwachten, zoals bij andere keukenzaken, maar de prijzen zijn direct al scherp. En die hoge kortingen, daar geloof ik toch niet in dus ik voelde me hier prima. Ik zag dat hier goede kwaliteit geleverd werd." "Echt specifieke wensen had ik niet, behalve dan dat ik een half keukeneiland wilde. En ja, mijn keuken moest wit worden. Wat ik heel erg aangenaam vond was, nadat ik de keuken besteld had, ik nog van kleur gewisseld ben. Het was namelijk zo, ik wilde graag ijswit. De verkoper woont bij mij in de buurt en bracht toen even wat stalen langs. Daar schrok ik zo verschrikkelijk van, ik dacht, dat nooit! Maar ik kon dat gewoon nog veranderen. Uiteindelijk ben ik zelfs nog een keer veranderd van kleur, en bij Avanti deden ze er niet moeilijk over."

"Het aanrechtblad dat ik heb uitgekozen is toplaminaat met houtlook. Ik kende dat niet, maar tijdens het verkoopgesprek zag ik wel de voordelen van dit materiaal. En nu ik kook aan dit aanrechtblad moet ik zeggen, het werkt perfect. Trouwens, mijn hele keuken bevalt uitstekend. Ik ben er nog elke dag blij mee."

“De benadering bij Avanti was heel plezierig. De verkoper kwam eerlijk over en was helder over de werkwijze bij Avanti. ”

"Sinds kort maak ik ook gebruik van een Quooker en een combi-stoomoven. Beide apparaten zijn heel fijn. Voor de Quooker gebruik ik graag een filter. Deze was niet voorradig, dus Avanti heeft hem later nog ingebouwd. Dat is bijvoorbeeld ook erg handig voor mijn open haard waar alleen gefilterd water in mag."

"Ook de combi-stoomoven bevalt me prima. Ik heb er een aantal keren groenten mee uit de vriezer bereid. En ik merk echt dat de groenten minder slap worden, en veel sappiger zijn. Goeie aanwinst!"

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.