De zoektocht van de familie Evers uit Andelst naar een keuken laat zich niet in weinig woorden beschrijven. Op zoek naar een unieke keuken voor hun oude woonboerderij bezochten de heer en mevrouw Evers maar liefst 15 keukenzaken.

Evers: "Wij hadden de instelling: als we een keuken kopen, doen we het in één keer goed. Daarom bezochten we veel keukenzaken om ons te oriënteren op de service en de mogelijkheden. In eerste instantie dachten we niet aan Avanti, maar tijdens onze zoektocht kregen we een folder van de keukenzaak. We zijn toen ook naar Kesteren gegaan en hadden zo'n goede indruk van Avanti dat we daarmee in gesprek zijn gegaan."

“Wij hadden de instelling: als we een keuken kopen, doen we het in één keer goed.”

Bekijk groter
Keuken Andelst

Evers vervolgt enthousiast: "We zijn uiteindelijk geslaagd voor een keuken met een hardstenen blad met matte afwerking. Doordat de keukenvloer afloopt, moest het hoogteverschil van 2 centimeter worden opgelost met een plint. De monteurs van Avanti hebben echter zo gemeten dat alles paste. Ik ben zo enthousiast over Avanti dat ik de keukenzaak aan iedereen aanraad. Mijn overbuurman heeft zijn keuken daar inmiddels ook gekocht."

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

“Ik ben zo enthousiast over Avanti dat ik de keukenzaak aan iedereen aanraad.”