Een aantal maanden voor hun trouwen stapte de familie de showroom van Avanti Keukens in Kesteren binnen. "We hadden nog geen vaste ideeën over onze nieuwe keuken. Alleen een maximum bedrag. Het werd een heel gezellige dag met allerlei hapjes tussendoor," vertelt mevrouw.

"Zaterdagochtend om tien uur kwamen we binnen. Vanaf dat moment begon onze nieuwe keuken geleidelijk aan vorm te krijgen. De hele dag zijn we bezig geweest met het uitzoeken van allerlei zaken. Wat we heel leuk vonden van het Avanti team is, dat we tussendoor eten kregen en allerlei lekkere hapjes. Want ja, we waren er een tijd mee bezig," vertelt mevrouw.

“Aan het eind van de dag was het plaatje compleet en zetten we alles vast. We vonden het niet nodig om nog ergens anders te kijken.”

"Omdat ons huis in Kesteren staat, maakten we de keus om naar Avanti Keukens toe te gaan. Toen we door de showroom liepen, zag ik gelijk een prachtige keuken. Mijn vriend heeft gelukkig dezelfde smaak, hij vond hem ook direct mooi. Het paste binnen ons budget, dus ik was gelijk verkocht natuurlijk. Deze keuken moest het worden." Het aanstaande bruidspaar kocht een landelijke keuken in magnoliawit.

“Ik hou van koken, en altijd heb ik die Falcon-fornuizen geweldig gevonden. Ik dacht eigenlijk dat dit qua prijs niet voor ons was weggelegd, maar dat viel me reuze mee.”

"We hebben hem totaal anders ingedeeld. Hier hebben we van de verkoper goed advies over gekregen, zoals over de verdeling van het aantal lades en kasten. Ook wilden we graag hoekkasten aan beide einden van onze L-vormige keuken. Hij heeft ons geholpen om dit uit te meten en dat is geweldig goed gelukt. Alles past precies."

De nieuwe keuken is voorzien van paneeldeuren, zwart-witte tegels als achterwand, een zwart composiet aanrechtblad, een schouw met sierlijst, landelijke handgrepen, echt een op en top landelijke keuken met als eye-catcher een sierlijke kraan. Een keuken die perfect past bij het huis.

Bekijk groter
Keuken Kesteren

"De verkoper heeft ons ook goed geadviseerd over het materiaal aanrechtblad. Dat is composiet geworden, omdat de verkoper aangaf dat dit minder breukgevoelig is. Dat stond ons wel aan. Het was ook gezellig met hem. Dat maakte het extra leuk om de keuken uit te zoeken. De plaatsing is perfect verlopen. Ik vond de monteurs heel aardige mensen. Na plaatsing liet de lijst los. Toen we pas nog even in de showroom moesten zijn, hebben we dat gemeld. En het is nu al weer gemaakt. Echt heel fijn is dat."

"Anderen zou ik zeker aanraden bij Avanti Keukens te kopen. Dat is inmiddels ook al gebeurd. Mijn broer heeft er ook zijn keuken besteld. Weer een totaal andere dan onze landelijke keuken, spierwit en greeploos, echt modern. Maar ook hij is dik tevreden over zijn aankoop."

“De plaatsing is perfect verlopen. Ik vond de monteurs heel aardige mensen. ”

"Ik heb het reuze naar mijn zin in mijn nieuwe keuken. Ik vind dat we een schitterende keuken hebben, als ik kijk naar het bedrag dat we ervoor betaald hebben. Dan heb je heel veel keuken, voor weinig geld."

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.