Voor een bijzonder project op een bijzondere locatie gaan Lea en Rien van Viegen naar Avanti Keukens in Kesteren. Ze willen de keukenruimte op hun zorgboerderij in Bennekom inrichten met niet één keuken, maar met meerdere keukens. Zo kunnen jongeren leren om vers en gezond te koken, zodat ze hierin zelfstandigheid ontwikkelen.

Het budget staat als een huis, en daarbinnen worden vier volledige keukens gerealiseerd. Elke werkplek wordt voorzien van een aanrecht, spoelbak, kastruimte en een kookplaat en afzuigkap. Daarnaast is de keuken prikkelarm met rustige kleuren en een logische indeling, zodat jongeren ongehinderd van elkaar tot smakelijke prestaties kunnen komen.

Bekijk groter
Keuken zorgboerderij Bennekom in hoekopstelling

Praktisch is deze keuken ook. De krasvaste en slijtvaste elementen kunnen tegen een stootje en zijn goed en makkelijk schoon te houden. Zowel op de afzuigkap, fronten als op het aanrechtblad zie je weinig. Hier hoef je niet bang te zijn voor een druppel water of een spetter vet. “Een mooi geheel waar we jaren plezier van zullen beleven.”

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!

Bekijk groter
Keuken zorgboerderij Bennekom