Heropening verbouwde showroom

Op dinsdag 13 december 2022 is onze verbouwde showroom heropent door directeur Aart de Bruin. Daarna was er gelegenheid voor collega's en relaties om de compleet verbouwde showroom te bekijken. 

Na maanden van verbouwen kunnen we bezoekers nu verwelkomen in een schitterende showroom vol inspiratie en beleving. De nieuwste trends, experience centers voor o.a. werkbladen en ergonomie en demonstraties van digitale toepassingen kunnen in de nieuwe showroom van Avanti bewonderd worden. Ook wordt in de showroom de unieke werkwijze van Avanti meer uitgelicht.

Bezoekers zijn van harte welkom om het eindresultaat te bekijken.

Avanti-Keukens-heropening
Avanti-Keukens-heropening
Avanti-Keukens-heropening
Avanti-Keukens-heropening
Avanti-Keukens-heropening

Certificaat hoogste kredietwaardigheid

Wij zijn trots op het behalen van 'Rating 1' door de organisatie Dun & Bradstreet! Dit is de hoogst mogelijke rating en slechts 18% van alle Nederlandse bedrijven valt in deze categorie. De beoordeling is op 10 maart 2020 uitgegeven aan DB KeukenGroep, het familiebedrijf waar wij onderdeel van zijn.

Dun & Bradstreet geeft ieder bedrijf in Nederland (en in het buitenland) een rating. Deze worden al jaren gezien als een objectieve indicator voor de kans op faillissement en de kredietwaardigheid van bedrijven. De Dun & Bradstreet rating is een dynamische score, die voortdurend automatisch wordt geactualiseerd en de meest actuele status van een bedrijf laat zien. 

Dun en Bradstreet

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Avanti Keukens B.V. houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancieerd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Avanti Keukens richt zich op het bevorderen van een flexibele werkcultuur, waaronder het invoeren van flexibel arbeidstijdenmanagement.

ESF logo