Certificaat hoogste kredietwaardigheid

Wij zijn trots op het behalen van 'Rating 1' door de organisatie Dun & Bradstreet! Dit is de hoogst mogelijke rating en slechts 18% van alle Nederlandse bedrijven valt in deze categorie. De beoordeling is op 10 maart 2020 uitgegeven aan DB KeukenGroep, het familiebedrijf waar wij onderdeel van zijn.

Dun & Bradstreet geeft ieder bedrijf in Nederland (en in het buitenland) een rating. Deze worden al jaren gezien als een objectieve indicator voor de kans op faillissement en de kredietwaardigheid van bedrijven. De Dun & Bradstreet rating is een dynamische score, die voortdurend automatisch wordt geactualiseerd en de meest actuele status van een bedrijf laat zien. 

Dun en Bradstreet

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Avanti Keukens B.V. houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancieerd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Avanti Keukens richt zich op het bevorderen van een flexibele werkcultuur, waaronder het invoeren van flexibel arbeidstijdenmanagement.

ESF logo

Prijsuitreiking beurs Trouwidee

In februari werd de 10e editie van de beurs Trouwidee georganiseerd. Ook Avanti Keukens was van de partij. Bij onze stand konden bezoekers mooie prijzen winnen. In de afgelopen weken hebben we de prijzen uitgereikt door de winnaars. Wij willen hen nogmaals van harte feliciteren!

Cadeau-overhandiging