Vestiging Avanti Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Kesteren - Avanti Keukens


Contactgegevens

Vestiging Avanti Keukens

Batterijenweg 13b
4041 DA Kesteren
T: 0488 - 47 44 90
info@avantikeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 813443702 B01
KvK: 22055861
IBAN: NL39 RABO 0301 3025 96

Openingstijden

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken. Wij helpen u graag.

Maandag 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Totale ontzorging vanuit één adres en hoge betrokkenheid

Avanti Keukens heeft alles onder 1 dak om uw keuken perfect af te leveren. In tegenstelling tot filiaalbedrijven, voeren we alle processen die met de levering van uw keuken te maken hebben, zelf uit. Denkt u bijvoorbeeld aan de werkvoorbereiding, het  logistieke proces, de planning en montage, de administratieve afhandeling en de after-sales. Alles met betrokken eigen mensen. En dat proeft u. Die loyaliteit voelt vertrouwd en geeft u veel gemak. En, zeker niet onbelangrijk, de hoge betrokkenheid bij elke order geeft straks een beter resultaat achter uw voordeur!

Showroom bezoeken
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Een jong en enthousiast team staat voor u klaar

Bij keukenverkopers denkt u misschien aan oude, eigenzinnige mannen, die even vertellen hoe het moet. Als dat uw ervaring is, dan staat u wellicht wat sceptisch ten opzichte van keukenverkopers. Het Avanti team bewijst het tegendeel. Jonge, enthousiaste mensen staan voor u klaar! Ieder van hen heeft een gedegen opleiding afgerond, waarin het luisteren naar de klant centraal staat. Ze hebben er zichtbaar plezier in om u blij te maken met een mooie keuken, naar uw wensen! Kenmerkend voor hen is, dat ze actief en gunnend voor u bezig zijn. Die klik is haast voelbaar. We zijn ervan overtuigd, dat in zo’n setting de mooiste keukens ontstaan.

Avanti Keukens - team

Avanti Keukens maakt het u graag zo comfortabel mogelijk

Persoonlijke aandacht voor u en uw wensen staat centraal tijdens de aankoop van uw nieuwe keuken. Bij Avanti Keukens gaat dat heel ver. We proberen het u ook gewoon zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze toegankelijkheid krijgt veel aandacht, zoals met parkeren voor de deur, de rolstoelvriendelijke entree en een lift. En, wanneer u met het OV reist, kunt u zelfs gebruik maken van onze haal-en brengservice! Kortom, u ervaart een prettig gevoel bij Avanti Keukens. Welkom!

Avanti Keukens Kesteren - showroom - Material Centre
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Nauw verweven met het Meubelpark

Het ontstaan van Avanti Keukens als vijfde keukenbedrijf van DB KeukenGroep, was in 2007. Toen startten we onder de naam AvantiPark bij Europa’s grootste babywinkel Het Babypark en Meubelpark de Bongerd die zich op hetzelfde terrein bevinden. Centraal gesitueerd in een verzamelgebouw vormt Avanti Keukens het hart van alles wat u nodig heeft voor een sfeervolle keuken. Hier kunt u prachtige keukens uitzoeken in allerlei stijlen en prijsklassen, om vervolgens uw interieur verder compleet te maken in het Meubelpark. In het Meubelpark vindt u de nieuwste trends op het gebied van landelijk wonen en slapen. Met de attractieve Pannenkoekenmolen De Zwaluw en diverse restaurants in de omgeving wordt een bezoek aan de Woonboulevard Kesteren een uniek dagje uit.

Centraal geografische ligging

Uitstekende bereikbaarheid van Avanti Keukens vormt zeker een van de Beloftes van deze bijzondere keukenspecialist. Op zoek naar de mooiste keukens hoeft u geen uren in de file te staan. U rijdt gewoon naar Kesteren, en al vrij snel nadat u de snelweg hebt verlaten, nadert u ons terrein. Kies voor gemak, plan uw route en bezoek onze showroom!

Showroom bezoeken
Moderne zwarte keuken met eiland
Landelijk moderne hoekkeuken met fornuis en schouw