Design keukens, bijzonder populair in de Betuwe

We zeggen het wel vaker. Design keukens vind je misschien wel op meerdere plaatsen. Maar wat Avanti Keukens en Sanitair nu juist zo speciaal maakt, is dat het hele plaatje klopt. We zullen u uitleggen, waarom onze design keukens zo verfrissend mooi zijn. En waarom u gewoon een fijne koop doet met een van onze design keukens.

Bekijk alle keukens
Design keuken in hoekopstelling
Design keukeneiland met kastenwand
Witte Ton-sur-Ton design keuken met wit aanrechtblad en witte kraan en spoelbak

Geen standaard design keukens

Allereerst is natuurlijk de look van onze design keukens bepalend voor het succes waarmee ze klanten aanspreken. Achter elke design keuken schuilen uitgekiende ideeën. Kleurmixen, materiaalkeuzes, apparatuurcombinaties, aan elk aspect wordt gedacht bij het ontwerpen van design keukens. Wanneer u onze showroom bezoekt, dan ziet u dit ook. Onze design keukens zijn absoluut niet standaard maar verrassend, verfrissend in hun totale aanblik. We hebben er goed over nagedacht. En onze verkoopspecialisten denken graag met u mee over een van onze design keukens die passend is in uw woning.

Bekijk al onze design keukens
Moderne keuken

Ergonomie in design keukens

Minimaal net zo belangrijk als het uiterlijk van design keukens is ergonomie. Uw plezier met uw keuken wordt hier voor een groot deel door bepaald. Ergonomie gaat tegenwoordig veel verder dan alleen de hoogte van uw aanrechtblad. We hebben doordachte inzichten over de indeling van uw keuken. Waar gaat u opbergen? Waar komt de werkzone? Waar bevestigen we de apparatuur? Onze keukenopstellingen zijn stuk voor stuk uitermate comfortabel. Dat belooft veel keukenplezier!

Greeploze keuken

Beste adres design keukens

Als keukenspecialist realiseren we ons, dat vertrouwen een grote rol speelt bij de aankoop van een design keuken. U wilt er zeker van zijn, dat u passend advies ontvangt. Dat u niet teveel betaalt. Dat de montage perfect is geregeld. En dat we over service niet moeilijk doen. Geef Avanti Keukens dit vertrouwen. Al jaren staan wij ervoor in om te zorgen dat onze klanten heel enthousiast zijn.

Lees onafhankelijke ervaringen van klanten
Greeploze keuken 5

Design keukens voor netto prijzen

Avanti Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep, en dat is beslist een pluspunt wanneer u een van onze design keukens aanschaft. Dankzij grootschalige volume-inkoop, profiteren wij van grote kortingen. Onze prijzen zijn hierdoor blijvend laag, en netto. Dankzij deze prijsstrategie weet u altijd, dat u niet teveel betaalt. Niet meer dan de klanten die u voorgingen. Bij Avanti Keukens zijn de prijzen gewoon laag en voor iedereen hetzelfde.

Hoogglans keuken

Design keukens met garantie

Onze design keukens worden gemonteerd door een team van enthousiaste, gedreven monteurs. En dat is nog een voordeel, want hierdoor bent u verzekerd van de allerbeste montage. Daarnaast profiteert u nog eens van het voordeel van tien jaar garantie op onze eigen montage! En is er iets mis na de montage, u kunt dan gewoon altijd bellen. Ook al heeft u de keuken al jaren in gebruik. Wij zorgen ervoor dat het, indien mogelijk, opgelost wordt.

Erkend volgens het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche wordt toegekend aan keukenspecialisten wiens werkwijze beantwoordt aan een aantal kwaliteitseisen. Deze eisen worden opgesteld door een onafhankelijke stichting, die de tevredenheid van onze klanten meet aan de hand van het doen van onderzoek. Als keukenspecialist hebben wij geen enkele invloed op de toekenning van dit keurmerk, behalve dan dat we voor iedere klant onze uiterste best doen. Niet voor niets ontvangen wij het keurmerk al jaren op rij. Het zegt iets over de kwaliteit van onze keukens, montage en service die we leveren. En we hopen ons er nog jarenlang voor te mogen inzetten!

Keukeneiland

Levering van design keukens

Elke keuken is een unieke samenstelling van kasten, fronten, handgrepen, aanrechtblad en apparatuur, ontworpen volgens uw exacte wensen. Dit maakt dat elke levering van een design keuken weer anders is. Ook al zou u hetzelfde aanrechtblad kiezen als een van onze andere klanten, dan nog verschilt per persoon hoe een blad afgewerkt, gemonteerd wordt, welke gootsteen erin komt, welke kraan, hoe lang het blad wordt en hoe hoog het wordt gemonteerd. Met andere woorden, de uitvoering van uw wensen vereist onze grootste nauwkeurigheid!

SieMatic keuken

Nauwkeurige werkwijze

Om aan al uw wensen gehoor te kunnen geven, leggen we voor onszelf de lat hoog. Dat begint al wanneer we met elkaar aan tafel zitten, en het gaat verder achter de schermen van ons bedrijf. Ook onze inkopers spannen zich in om de uitvoering van orders zo perfect mogelijk te laten verlopen. En in het magazijn doen de personeelsleden ook hun best om alle ingekochte materialen in goede banen te leiden. En dus controleert onze magazijnchef nauwkeurig, of alle binnenkomende keukenonderdelen overeenkomen met de specificaties. Gaat het op dit punt mis, dan neemt hij direct actie om ervoor te zorgen dat de ontbrekende elementen alsnog worden geleverd. Door elke stap te controleren, minimaliseren we elke foutkans. Natuurlijk worden er bij ons ook fouten gemaakt. Maar als ze zich voordoen, dan doen we onze uiterste beste om ze zo snel en geruisloos mogelijk te herstellen!

Montage van design keukens

Aan onze monteurs de taak om design keukens perfect naar wens te realiseren. Hoewel ze de laatste schakel zijn in het traject van verkoop naar montage, zijn ze misschien wel de meest belangrijke factor die bepalend is voor het enthousiasme over uw design keuken. Onze monteurs realiseren zich dit, en houden er rekening mee. Daarom selecteren wij onze monteurs niet alleen op hun capaciteiten, maar net zo goed op hun drive om het klantbelang echt te dienen. Zo heeft zich in de loop der jaren een uiterst vakbekwaam, en enthousiast montageteam gevormd.

Hoogglans keuken

Onze werkwijze bij design keukens

De avond voorafgaand aan de dag van montage, neemt uw monteur contact met u op. Zo kunt u alvast met hem kennismaken. Op de dag van montage, arriveren onze monteurs – het zijn er meestal twee – tussen 7:15 en 7:30 uur bij u thuis. Uw nieuwe keuken belooft al heel snel werkelijkheid te worden! De montage van design keukens is een grote klus, die wel enige voorbereiding vereist. We starten dus met de voorbereidende werkzaamheden. De vloer dekken we af, om te voorkomen dat uw vloer in aanraking komt met stof en vuil, of erger nog, beschadigt door een onvoorzien voorval. Daarna inspecteren we eerst de levering van uw design keuken. Zijn de juiste fronten binnengekomen? Klopt het aantal? Hoe zit het met de kasten, de apparatuur, en het werkblad? Heeft uw design keuken geen beschadigingen opgelopen tijdens het transport? Dat is mooi! Dan kunnen we naar stap twee.

Greeploze keuken

Montage van design keukens

Voor onze monteurs maakt het weinig uit welke keuken ze mogen monteren. Ze gaan evengoed uiterst nauwkeurig, en razend efficiënt te werk. Hierbij volgen ze de richtlijnen die opgesteld staan in het handboek voor monteurs. Hierin staat exact verwoord, aan welke kwaliteitsnormen de montage van keukens moet voldoen. Zo zorgen we voor consistente montagekwaliteit in elke woning!
Komt uw design keuken in een hoek? Dan beginnen onze monteurs met het monteren van onderkasten vanuit de hoek. Na alle onderkasten wordt het aanrechtblad bevestigd. Omdat nog niet al het keukenwerk beëindigd is, blijft het beschermde karton zo lang mogelijk liggen op uw aanrechtblad. Net zo goed als het beschermde folie op de fronten. Dat verwijderen we het liefst zo laat mogelijk.
Hierna volgen eventuele bovenkasten, en wordt de apparatuur gemonteerd. Onze monteurs controleren natuurlijk even de werking van elk apparaat. Uitgebreide handleidingen laten we achter in uw keukenla. Geniet u al van de eerste aanblik van uw keuken? In meeste gevallen is het al weer een aantal jaren geleden dat u een nieuwe keuken kocht. Het kan niet anders, of u zult blij verrast zijn met het eindresultaat!

En mocht er toch nog iets zijn

Soms gebeurt het, dat zich een klein probleem voordoet wanneer onze monteurs uw huis al weer verlaten hebben. Gelukkig is er een team van servicemedewerkers om uw opmerkingen aan door te geven. Zij zullen ervoor zorgen, dat eventuele onvolkomenheden zo spoedig mogelijk worden opgepakt. Zodat u snel van het ongerief verlost bent, en de keuken helemaal is zoals u zou wensen!

Bekijk andere keukenstijlen
Werken bij DB KeukenGroep

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Design keuken