"Ik heb een bloem- en woondecoratiewinkel in Elst (Utrecht), en wat ik regel nummer 1 vind in de winkel is: vriendelijkheid en aandacht voor de klant. Dit ondervonden we ook toen we bij Avanti Keukens kwamen in Kesteren. Hier hebben wij onze keuken gekocht," vertelt Magda Blokland uit Veenendaal.

"We waren al bij verscheidene keukenzaken geweest, maar die bezoeken vonden we teleurstellend. Er doen veel verhalen de ronde dat je bij keukenzaken opgelicht wordt, lees maar op internet. Een kennis tipte ons over een betrouwbaar keukenbedrijf in Kesteren met eigen mensen. Na binnenkomst hadden we meteen een goed gevoel."

"Waar dat door kwam? De vriendelijkheid van het personeel, de sfeer, dat voel je in een winkel. En de man die ons te woord stond, liet ons vrij rondkijken. Hij nam ons serieus en gaf eerlijk antwoord en advies. We vonden het erg plezierig hier."

“Na binnenkomst hadden we meteen een goed gevoel.”

"Ik wist al aardig goed hoe onze nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Ik hou van hout en natuurlijke materialen, dat moest dus ook in mijn keuken verwerkt worden. Verder wilde ik een praktische keuken, zonder al te veel luxe en die gemakkelijk schoon te houden valt. Hier hebben we goed advies over gehad. Ik val echt op het stoere karakter van betonnen aanrechtbladen bijvoorbeeld. En dat past zo mooi bij natuurlijke materialen zoals hout. Maar de verkoper raadde het ons af omdat ik vooral een praktische keuken wilde en er aanrechtbladen zijn die veel onderhoudsvriendelijker zijn. Achteraf ben ik heel blij dat we zijn advies hebben opgevolgd. Ik ken mezelf, ik stoor me aan vlekken die er niet uitkunnen."

Bekijk groter
Keuken Veenendaal

"De apparatuur die we hebben gekozen is van ATAG. Vroeger kookte ik keramisch, maar het nadeel van een keramische kookplaat is, dat hij warm blijft als de pannen ervan af zijn. Ik wilde nu een inductiekookplaat, want dat werkt heel anders. Haal je hier een hete pan af, dan voelt de plaat lauw tot koud aan. Het koken gaat beter en het oogt heel strak. Ik heb er nieuwe pannen voor aangeschaft en ik ben nu erg blij met mijn kookplaat."

“Hier hebben we goed advies over gehad.”

"Naast een combi-oven/magnetron is er ook een stoomoven bij gekomen. Eten stomen is gezond en smakelijk, dat wist ik. En een stoomoven wilde ik al een tijdje. Die hebben we nu ook laten plaatsen. Omdat we een drukke tijd achter de rug hebben, heb ik er nog niet veel in klaargemaakt maar hopelijk kan ik me hier de komende maanden op toeleggen. Daar kijk ik naar uit!"

Bekijk groter
Keuken Veenendaal

"Wat echt gezegd moet worden, is dat de uitvoering zo perfect verlopen is. Je mag best weten, als je een keuken hebt besteld, dan heb je daarna wel zoiets van: en nu maar afwachten of het ook allemaal zo verloopt als je het graag ziet. Nou, onze verwachtingen zijn ruimschoots beantwoord. De timing was perfect, de werknemers waren allemaal vakkundig en vriendelijk. Zelfs de bezorger is in dienst van Avanti. Hij zorgde ervoor dat alles keurig op volgorde stond."

"Ze zijn hier twee weken in huis geweest omdat we ook de gang en het toilet hebben laten opknappen. Nou, ik heb geen moment last van ze gehad. Echt geweldig. Ik vertel het tegen iedereen die het maar wil horen. Ik zou werkelijk iedereen aanraden om bij Avanti Keukens te kopen!"

“Nou, onze verwachtingen zijn ruimschoots beantwoord. De timing was perfect, de werknemers waren allemaal vakkundig en vriendelijk.”

"Na plaatsing is er nog een keer een monteur langs geweest. Dat had te maken met het feit dat de kraan drupte. Hij heeft dit prima verholpen en nu hebben we geen last meer van een lekkende kraan. Nu is het alleen maar genieten in de keuken!"

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.