Keuken ontwerpen

Houten fronten, hoogglans fronten, kunststof fronten, u weet wat u mooi vindt. Nu wilt u graag het plaatje compleet zien. Avanti verzorgt met plezier keuken ontwerpen in 3D. Zo krijgt u een uitstekend beeld van hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Onze adviseurs helpen u graag om uw droomkeuken samen te stellen. Maar hiervoor een afspraak in onze showroom, geheel vrijblijvend: het verplicht u tot niets!

Bekijk alle keukens
Ton sur Ton design keuken in U-opstelling. Wite keuken met wit werkblad en met Miele apparatuur.
Keuken ontwerpen
Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen - functioneel, logisch

Zoekt u keuken ontwerpen met een functionele en logische keukenindeling? Denk bijvoorbeeld aan de plaats die spoelbak, koelkast en kookplaat krijgen. U zult merken dat het fijn werkt wanneer de loopruimte tussen spoelbak en kookplaat klein is. Ook is het handig om over voldoende werkruimte op het aanrecht te beschikken. We hebben ruim twintig jaar ervaring met praktische keuken ontwerpen. U ziet onze expertise terug in onze DBasic-line collectie, onze luxere Excellentic keukens en in onze Residentic maatwerkkeukens.

Design keuken

Keuken ontwerpen die zweven

Keuken ontwerpen mogen tegenwoordig ook 'zweven'. Zwevende keuken ontwerpen geven onmiddellijk iets aparts aan uw keuken. Ook in deze keuken ontwerpen wordt led-verlichting steeds meer toegepast. Denkt u bijvoorbeeld aan sfeervolle led-verlichting in de plinten. Laat u door ons voorlichten hoe u uw zwevende keuken helemaal af maakt. 

Keuken ideeen

Keuken ontwerpen met maximaal kookgenot

Vaak vragen onze klanten wat mogelijk is in hun kleine keukenruimte. Ook hier vindt u een diversiteit in keuken ontwerpen. Zo bieden de nieuwste apparaten handige combinatiefuncties waarmee u ruimte uitspaart. Denk aan een combi-stoomoven waarmee u kunt stomen en bakken. Of aan een kokendwaterkraan waarmee u koud, warm en kokend water uit één kraan tapt. Je moet ze alleen even weten. Laat u door ons adviseren over ruimtebesparende keuken ontwerpen.

Starten met keuken ontwerpen

Als je eenmaal na gaat denken over een nieuwe keuken, dan wil je het liefst zo snel mogelijk starten met het ontwerpen van uw droomkeuken. Vraag middels het contactformulier de keukenchecklist aan of stuur een mail naar info@avantipark.nl. Wanneer een afspraak is gemaakt met één van onze verkoopadviseurs, en u neemt een foto van de huidige situatie, een schets met maten van de gewenste situatie en de ingevulde keukenchecklist mee, dan gaan wij aan de slag met het keuken ontwerpen. Uiteraard ontwerpen we uw keuken geheel vrijblijvend.

Blauwe keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 338 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd
Luxe keuken
Rode keuken